Päev pildis: Väike kevadine rabamatk ja minipiknik

Selle asemel, et laupäeva hommikul kaua magada ja pool päeva hommikumantlis maha uneleda, oli meil äratus 7.30, et süüa, riietuda, pakkida kaasa head-paremat ja minna rappa. Valisime seekord välja ühe lähima raba, mida 3/4 meist ei olnud veel imelikul kombel külastanud. Jutt käib Pääsküla rabast.


Olles harjunud Soomaa üüratute ja metsikute rabadega, oli linnaraba veidi harjumatu (vähem raba ja rohkem võsa moodi, mitte ühtegi laugast, aga palju kraave, rongi hääled, küllaltki palju rahvast, prügi jne). Samas oli sealgi näha ilusat loodust ja sai hingata sambla- ja männihõngulist õhku. Matkasime seal ringi umb 3 h - jah tõesti 7 km läbimine võib võtta just nii kaua aega, kui sul on kaasas keegi, kes pildistab igat silda, putukat, konnakudu, samblatutti ja puud :D Ma ise tegin ka ikka mõned pildid, sest noh, ilus oli.


Lõpuks tegime oma seljakotid lahti ja võtsime välja oma piknikuburksid, küpsised ja termose teega. Huvitav, kuidas värskes õhus maitseb kõik nii eriliselt hästi, isegi tee, mida muidu iga päev mitu korda joome, oli kuidagi eriti hea maiguga. Õnneks halastas ka heitlik kevadilm meie peale ega rikkunud meie toredat ettevõtmist ära. Tegelikult pidas ilm ennast isegi ütlemata korralikult üleval. Aitäh ilmataadile!


Meie matkakamp. 



Sipelgaste kodu :) Peaaegu oleks ühte kogemata sisse astunud... 





Väike piknik matka lõpetuseks.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kööginurk: Kodused hakklihapirukad

Kööginurk: Suitsukanapirukas

Kööginurk: Hautatud kalkuni kintsuliha tomatikastmes