Kööginurk: Šampinjonid pesto ja vutimunaga
Need suupisted nägid ajakirjas nii ahvatlevad välja, et pidin need lihtsalt järgi proovima. Lõpuks suutsin linnast veidi suuremast toidupoest vajaliku suurusega šampinjonid ning samuti kõik muu vajaliku leida. Kohe kui koju jõudsin, panin ahju huugama ja enne kui arugi sain olid seeneampsud valmis. Väga head ja sellise huvitava kooslusega, mille peale ise koheselt ei tulekski.
Koostis:
suuremat sorti šampinjonid
pesto
vutimunad
sool
pipar
soovi korral värskeid ürte kaunistamiseks
Valmistamine:
Eemaldage seentelt jalad (jalad saab eraldi pärast ära praadida ja neist nt kastet teha, nii ei lähe midagi raisku), nii et nende sisemusse tekib väike õõnsus. Pange seene sisse väike teelusikatäis pestot ja lööge iga seene sisse lahti üks vutimuna.
Asetage täidetud seened õlitatud või küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile, maitsestage soola ja pipraga ning küpsetage 200 kraadises ahjus 12-15 minutit. Kaunistuseks võib roale lisada värskeid ürte.
Allikas: ajakiri Maakodu oktoober 2016
Koostis:
suuremat sorti šampinjonid
pesto
vutimunad
sool
pipar
soovi korral värskeid ürte kaunistamiseks
Valmistamine:
Eemaldage seentelt jalad (jalad saab eraldi pärast ära praadida ja neist nt kastet teha, nii ei lähe midagi raisku), nii et nende sisemusse tekib väike õõnsus. Pange seene sisse väike teelusikatäis pestot ja lööge iga seene sisse lahti üks vutimuna.
Asetage täidetud seened õlitatud või küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile, maitsestage soola ja pipraga ning küpsetage 200 kraadises ahjus 12-15 minutit. Kaunistuseks võib roale lisada värskeid ürte.
Allikas: ajakiri Maakodu oktoober 2016
Kommentaarid
Postita kommentaar