Kodu: Piilume korra meie pessa

Taas on peaaegu aasta möödunud eelmisest korteri remonti puudutavast sissekandest. Täitsa lõpp, kuhu see aeg ruttab??? Igatahes on mul teiega jagada taas värskeid klõpse otse objektilt.
Mõneti on asjad jälle edasi liikunud, mõni tuba hakkab vaikselt juba korteri nägu minema. Põrandad, v. a. köök-vets-vannitoal, on seguga tasandatud. Tagumisele magamistoale ja elutoale on tekkimas põrand: 2 kihti isoplaati + 1 kiht liimpuitplaati on juba olemas ning selle peale põhimõtteliselt tulebki parkett (aga selle paigaldamine on üldse üks viimaseid asju, kui muu on juba tehtud). Samuti on need kaks tuba ka küllaltki puhtaks tehtud. Minu projekt ongi viimasel ajal olnud koristamine ja peaasjalikult aknad ja aknalauad, mis olid siiani paksu tolmu ja kõntsa all, kuid nüüd hakkavad juba vaikselt välja ja läbi paistma.
Ukseauke oli vaja korteris veidi suuremaks lõhkuda, et meie valitud uksed ikka ilusti ära mahuksid. Kanalisatsiooni toru sai lõpuks vahetatud, aga radikate vahetamisega ei ole veel õnne olnud, samas radikad ise on juba tellitud ja olemas.
Nüüd on järgmiseks vaja üles ehitada WC ja vannituba. Projekti on vaja teha mõned muudatused ja välja valida vannitoamööbel. Kui see valitud on, teen sellest ehk eraldi postitusegi :) Kipsikarkass seinte üles ehitamiseks on juba korteris ootel.
Saigi väike ja kiire ülevaade taas teieni toodud, aga nüüd - las pildid räägivad enda eest! Pildid on tehtud septembri keskel, viimane pilt pärineb eilsest.

Köök - see on hetkel kõige vähem muutunud 

Magamistuba - põrand on siin kenasti tasandatud

Elutuba - siin on juba põrand täitsa korralik :)

Tagumine magamistuba - ka siin on põrand juba olemas ja muu materjal ootab oma järge

Tagumine magamistuba teisest otsast pildistatuna


Meie uued radiaatorid

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kööginurk: Kodused hakklihapirukad

Kööginurk: Suitsukanapirukas

Kööginurk: Hautatud kalkuni kintsuliha tomatikastmes