A ja I puhkavad

Nagu pealkirjast näha, tegeleme hetkel aktiivselt puhkamisega. Esimene suurem plaan, mis meil suvepuhkuseks oli, hõlmas telkima minekut. Algul mõtlesime minna Peipsi äärde juba tuttavaks saanud Kauksi telklaagrisse. Tegelikult maandusime aga hoopis Lohusalu lahe ääres Meremõisa telklaagris, mis osutus väga heaks leiuks. Telkimisala oli välja sirutunud mööda rannaäärt, seega oli meil luksus käia ilma suurema jututa meres ujumas (muide vesi oli tõeliselt soe) või lihtsalt rannas raamatut lugemas ja päikeseloojangut nautimas. Telkimine on üks parimaid viise juhtme välja tõmbamiseks. Lihtsalt oled, naudid, sööd, vaatad lõket, loed, jutustad, jalutad, peesitad, magad jne. Seda kõike värskes õhus. Elasime niimoodi looduserüppes kolm päeva ja kaks ööd, mis olid õnneks soojad ja kuivad. Nüüd on vahepeal päevake kodus olemiseks, et siis jälle minna. Sellest, kuhu seekord, kirjutan juba järgmises postituses.

Mere vahetus läheduses polnud üldse mitte paha telkida.

Telki püsti pannes tabas meid väike tagasilöök ja üks telgi konstruktsiooni osa purunes, aga Ingemar parandas selle oosavalt ära :)

Tundub, nagu oleksime suurema osa seal viibitud ajast söönud. 2,6 kg omatehtud marinaadis sašlõkki ja muud head paremat.

Randa minek. Seal sai veidi peesitada, raamatut lugeda ja muidugi ujuda, sest vesi oli fantastiline. Isegi ei usu, kuidas meil seekord ilma, vee ja telkimiskohaga niimoodi vedas.

Minu lugemisvaraks oli puhkusele kohane "Söö, palveta, armasta", mille filmi ma olin küll aastate eest näinud, kuid raamatu lugemiseni polnud jõudnud. Nüüd oli mul see võimalus.

Õhtune katelokiga tee tegemine tule ääres.

Ühel õhtul vaatasime telefonist filmi "Everest", teisel õhtul mõnulesime niisama ja vaatasime lõket.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kööginurk: Kodused hakklihapirukad

Kööginurk: Suitsukanapirukas

Kööginurk: Hautatud kalkuni kintsuliha tomatikastmes