Kööginurk: Kalkunitäidisega tortiljarullid // Tortillas with turkey filling

Veidi teistmoodi õhtusöök, mis kõigile väga väga maitses. Mõnusalt rammus ja veidi terav. Ja mis peamine, lihtne valmistada.


Koostis:
1 sibul
1 punane paprika
700 g hakitud kalkunirinnaliha
1 purk (400 g) purustatud tomateid
1 purk (400 g) kidney ube
1 spl laimi- või sidrunimahla
soola, pipart ja Cayenne'i pipart
näpuotsaga pruuni suhkrut
hakitud petersellilehti
8 väiksemat tortiljat
3 spl teravmaitselist tomatikastet (või ketšupit)
50 g riivjuustu

Valmistamine:
Kuumuta ahi 200 kraadini. Koori ja haki sibul. Poolita paprika, puhasta seemnetest ja lõika õhukesteks viiludeks. Kuumuta pannil õli, pruunista selles segades sibul, hakitud kalkuniliha ja paprika. Lisa purustatud tomatid ja nõrutatud oakonserv. Hauta 10 minutit. Maitsesta segu laimi- või sidrunimahla, soola ja pipardega. Lisa maitseks ka näpuotsatäis pruuni suhkrut ja hakitud peterselli.
Määri ahjuvorm õliga. Tortiljadele pane ühte äärde pikuti täidist, keera rulli ja tõsta vormi. Kui täidist jääb üle, tõsta see vormi äärtesse. Määri tortiljadele tomatikaste ja raputa peale jämedalt riivitud juust. Küpseta 15-20 minutit.

Allikas: Ajakiri Pere köök oktoober 2015


A very tasty dinner, a bit different than usually. Everyone really seemed to enjoy it. Quite filling and slightly spicy. But most importantly, easy to prepare.

Ingredients:
1 onion
1 red pepper
700 g chopped turkey breasts
1 can (400 g) of crushed tomatoes
1 can (400 g) of kidney beans
1 tbsp lime or lemon juice
salt, black pepper and Cayenne' pepper
pinch of brown sugar
chopped parsley
8 smaller tortillas
3 tbsp hot tomato sauce (or ketchup)
50 g grated cheese

Preparation:
Preheat the oven to 200 degrees Celsius. Peal and chop the onion. Split the red pepper, remove the seeds and cut thin slices. Heat the oil on the frying pan. Saute the chopped onion, chopped turkey meat and red pepper slices, constantly stirring. Add crushed tomatoes and drained beans. Let it simmer for 10 minutes. Season the mix with lime or lemon juice, salt, and peppers. Add a pinch of brown sugar and chopped parsley.
Grease the oven dish with oil. Place the filling along the one edge of the tortilla, roll it together and put it into the oven dish. When there is some filling left, place it on the edges of the dish. Spread the hot tomato sauce on the tortillas and sprinkle the grated cheese on top. Bake 15-20 minutes.



Recipe source: Magazine "Pere köök" October 2015 issue

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kööginurk: Kodused hakklihapirukad

Kööginurk: Suitsukanapirukas

Kööginurk: Hautatud kalkuni kintsuliha tomatikastmes