Kööginurk: Kana-piimasupp karriga

Super lihtne ja kiire supp. Tulles õhtul töölt, maksimum 30 min ja söök on laual! Tõsiselt maitsev veel peale kauba ;)


Koostis:
400 g broilerifileed
0,75-1 tl karrit
1,5 spl jahu
1 l piima
200 g sulatatud juustu Merevaik
kimbuke tilli
soola, pipart
õli

Valmistamine:
Tükelda broilerifilee väikesteks tükkideks ja prae kuumal pannil õlis. Puista juurde karripulber, maitsesta soola ja pipraga. Lisa jahu, sega korralikult läbi. Lisa piim ja sulatatud juust. Raputa peale peeneks hakitud till. Kuumuta suppi keskmisel tulel, aeg-ajalt segades, kuni supp pakseneb ja juust on sulanud. Maitsesta soola-pipraga, serveeri.

NB! Supile võib lisada ka kukeseeni/šampinjone või peekonit, vastavalt maitsele.

Allikas: Ragne Värk "Lihtsalt linnulihast"

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kööginurk: Kodused hakklihapirukad

Kööginurk: Suitsukanapirukas

Kööginurk: Hautatud kalkuni kintsuliha tomatikastmes