Kööginurk: Hakkliha-kukeseene pasta päikesekuivatatud tomatitega

Üks lihtne pasta, mis on põhimõtteliselt kokku keeratud asjadest, mis meil parasjagu kodus leidusid või eelmiste roogade valmistamisest kappi poolikuna seisma olid jäänud. Ainukesena ostsime juurde vahukoort. Väike tiimitöö emaga ja valmis see saigi - kiire, lihtne ja väga maitsev. Kogused on suhteliselt suured, sest meil palju sööjaid ja alati on mõnus ülejäänut ka järgmine päev kapist võtta ja soojendada. Seega vajadusel teha lihtsalt väiksemate kogustega :)


Koostis:
500 g farfalle'sid
400 g hakkliha
umb 200 g kukeseeni
umb 150 g päikesekuivatatud tomateid õlis
1 keskmine sibul
1 küüslauguküüs
200 ml vahukoort
oliiviõli
soola ja pipart

Valmistamine:
Pane potiga vesi keema, ning keeda farfalle'd al dente. Samal ajal prae pannil oliivõliga kukeseened, millele lisa musta pipart ja veidikene soola. Kui seened praetud, tõsta need kõrvale ning prae suuremal pannil hakkliha, sibul ja küüslauk. Maitsesta hakklihasegu samuti soola ja pipraga. Lisa hakklihasegule kukeseened ja päikesekuivatatud tomatid (tomatid võib väiksemaks tükeldada). Sega kõik omavahel läbi. Lisa valmis keedetud farfalle'd ja vahukoor. Sega kõik korralikult segi ning lase veel veidi tulel podiseda, kuni pasta on mõnusalt kreemjas.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kööginurk: Kodused hakklihapirukad

Kööginurk: Suitsukanapirukas

Kööginurk: Hautatud kalkuni kintsuliha tomatikastmes