Kööginurk: Spaghetti-ahjuvorm

Mõnus lihtne ja kiire vorm argipäeva õhtuteks, kui ei ole aega ega tahtmist ega viitsimist ei tea mis suuri meistriteoseid köögis valmistada. Retsept pärineb algselt Naistelehe Nipiraamatust (aprill 2010), aga mina leidsin selle hoopis Kati blogist.



Koostis:

250 g spaghette
2 tomatit
umb 300g sinki (võib asendada pizzakattega)
2-3 spl ketšupit
100-150 g riivjuustu
ananassikonserv (tükeldatud)
soovi korral küüslauku

Valmistamine:

Murra spaghettid väiksemaks ja keeda vastavalt juhendile. Võid keeduvette lisada ka veidi soola ja õli. Pane valmis spaghettid võitatud ahjuvormi põhja, selle peale määri ketšupit. Selle peale lisa kihiti viilutatud küüslauk, tükeldatud sink, tomativiilud, ananassikuubikud ning kõige peale riivjuust.
Küpseta 220 kraadises ahjus 15-20 minutit. Jälgi küpsemise ajal juustu, kui see kuldpruun, siis võta vorm ahjust.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kööginurk: Kodused hakklihapirukad

Kööginurk: Suitsukanapirukas

Kööginurk: Hautatud kalkuni kintsuliha tomatikastmes