Viimase aja toimetused


Septembri keskpaiku toimus Saku Suurhallis HTG CustomShow 2012, kus me Ingemari ja isaga ka ära käisime. Algul olin suhteliselt skeptiline, et jälle mingi igav üritus, kus mehed suud ammuli autosid vahivad, aga  tuli välja, et olin ise samasugune :) Pole lihtsalt kunagi nii palju ilusaid ja kalleid autosid näinud. Lisaks toimus seal veel autode drift ja kummisuitsetamine, mis oli eriti äge. Samuti toimus mootorratturite show, kus näidati hulljulgeid trikke. Laval olid esinejad ja Monster voolas ojadena. Kokkuvõttes veetsime seal vist lausa 5 tundi lihtsalt autosid imetledes.
Viimase nädala aja sees on olnud nii mõndagi head. Eelmine reede toimus Prantsuse Instituudi ja TLU korraldatud vestlusõhtute sarja esimene ideededabatt. Õhtu teemaks oli "Kultuuriajakirjad ja uued ideed", mille raames prantsuse kultuuriajakirja "Esprit" peatoimetaja Marc-Olivier Padis ja eesti kultuuriajakirja "Vikerkaar" peatoimetaja Märt Väljataga arutlesid kultuuriajakirjade rolli, tähtsuse ja tuleviku üle. Üritus oli päris pikk, aga õnneks huvitav ning tänu sellele sain jälle nats targemaks ja silmaring veidi avaramaks ja lisaks sai prantsuse keelt ka praktiseeritud, niiet igati asjaette läinud õhtu oli.
Pühapäeval ma põhimõtteliselt elasin köögis. Tehes algul pastat tomatikastmes (retsept tuleb ka kohe varsti siia blogisse üles) ja hiljem tarte Tatin'i õunakooki, kuluski päev täielikult toidutegemisele. Aga mõnus oli.
Kokkamisest rääkides, pean tunnistama, et sai jälle paar kokaraamatut juurde soetatud: "OmaMaitse retseptiraamat" ja "Maru maitsev maailm". Olen põnevil ja ei jõua juba ära oodata, millal on võimalus sealt midagi järgi katsetada, sest neid uurides jäi nii palju maitsvaid retsepte silma. Tegelikult ongi juba tuleval nädalavahetusel loodetavasti esimesed road neist raamatutest valmimas, sest siis peab Eve oma sünnipäeva. Nagu eelmine aasta, nii ka tänavu tuleb tema sünnipäeval üks suurem ühine kokkamine ja sööming, seega kindlasti vaatan oma retsepti raamatud selle pilguga läbi, et midagi siis omalt poolt välja pakkuda ühiseks valmistamiseks.

Sumedat sügist!

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kööginurk: Kodused hakklihapirukad

Kööginurk: Suitsukanapirukas

Kööginurk: Hautatud kalkuni kintsuliha tomatikastmes