Kööginurk: Kolmevärviline kuskussisalat

Järgemööda tahaksin siia ülesse panna kõik kolm Eve sünnipäeval valmistatud rooga. Eelroaks oli kolmevärviline kuskussisalat "OmaMaitse retseptiraamatust". Muidu superhea salat, aga rukola mulle isiklikult ei meeldinud (see oli mu esimene kokkupuude rukolaga, seega vb oli lihtsalt harjumatu minu jaoks). Aga eks see ole maitseasi.


Koostis (4-le):
200 g kuskussi
2 tl puljongimaitseainet
250 g kirsstomateid
2 avokaadot
150 g mozzarella't
peotäis rukolat või spinatilehti

Kaste:
1 sl pestot
1 sl sidrunimahla
3 sl oliiviõli
soola, pipart

Valmistamine:
Sega kausis kuskuss ja puljongimaitseaine ning vala peale 3 dl kuuma vett. Kata kauss kaanega ja lase 5 minutit paisuda.
Sega kastmekomponendid ning maitsesta. Lisa kaste kuskussile ja sega kahvliga ilusti läbi.
Poolita tomatid, haki avokaado ja mozzarella ning tõsta kõik kuskussi hulka. Enne serveerimist sega salati hulka ka rukola- või spinatilehed.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kööginurk: Kodused hakklihapirukad

Kööginurk: Suitsukanapirukas

Kööginurk: Hautatud kalkuni kintsuliha tomatikastmes