Kööginurk: Kukeseenesupp kanaga

Nädalavahetusel toodi meile hunnik kukeseeni, mille puhastamisele kulus eile mitu tundi. Siis oli vaja kohe järele uurida, mida uut ja huvitavat neist seekord teha võiks. Mingi hetk oli mul Ragne toidublogist ühe mõnus kukeseenesupi retsept silma jäänud ja nii see katsetamisele tuligi. Suppi oli väga lihtne teha ja tulemus oli tõesti imemaitsev. Kindlasti tuleb see millalgi ka kordamisele :)




Koostis (kolmele):
300 g broilerifileed
1 keskmisega suurusega porru, viilutatuna
250 g kukeseeni
5 dl keevat vett
200 g toorjuustu
soola, pipart
2-3 tl murulauku

Valmistamine:
Lõika fileed neljaks ning prae need õliga piserdatud pannil valmis, vahepeal soolaga maitsestades. Tõsta fileed taldrikule. Kuumuta pannil veidi õli ning lisa sinna porruviilud. Kui porru on pehmenenud, lisa kukeseened ning prae paar minutit, kuni seened on valmis. Maitsesta soola ja pipraga.

Lõika küpsetatud broilerifilee väiksemaks ning pane pannile seente juurde. Vala peale keev vesi. Lisa seejärel toorjuust ning lase sel supis ära sulada. Maitsesta soola ja pipraga. Haki sisse murulauk ning serveeri.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kööginurk: Kodused hakklihapirukad

Kööginurk: Suitsukanapirukas

Kööginurk: Hautatud kalkuni kintsuliha tomatikastmes