Meie suvi

Tänu Ingemari ideaalselt valitud puhkuseajale veetsime selle suve kõige kuumemad ja mõnusamad päevad Kauksis suvitades. Seda puhku elutsesime seal lausa 5 päeva jutti. Nädala sees oli seal mõnusalt rahulik, samas selliseid peresid, kes olid kauemaks kämpima tulnud, oli küllaga. Esimesel päeval ühines meiega mu vend, kes jäi üheks ööks ning järgmise päeva õhtupoolikul jällegi lahkus meie meeldivast seltskonnast. Käisime kalal (kala ei saanud), jalutamas ja ujumas ning grillisime mõnuga enda tehtud šašlõkki. Iga õhtu tegime lõkke ääres kinoõhtu, kus vaatasime PSP pealt filme. Iga päev käisime ka rannas ujumas ja niisama mõnulemas.


Reedel hakkas voorima telklaagrisse rahvast - nädalalõpu pidutsejad tümmivennad. Aga õnneks meie lähinaabrusesse sellised ei sattunud, saime omale hoopis teisest puust naabrid - grupi tublisid riigiametnikke. Ei jõudnud seda Ansipi kirumist ära kuulata ja jõid ka nad ainult sellepärast, et riigile aktsiisiraha teenida :)
Pühapäeval hakkas sadama ja meie jätsime Kauksiga selleks korraks hüvasti. Võttes suuna Kohtla-Järvele, kus veetsime ka paar päeva. Esmaspäeval oli nii ilus ilm, et võtsime suuna Sakale. Jalutasime seal päris tükkaega ringi ja imetlesime ilusti korda tehtud mõisaparki ja vaadet merele. Merevee katsusime ka ära, külm oli, seega ujuma ei läinud.
Veel üks väga tore üritus puhkuse ajal oli Teletorni külastus. Mina ei olnud seal kunagi varem käinud ja väga hea mulje jättis kogu see koht.
Augusti alguses toimus Ingemari maakohas väike suguvõsa kokkutulek/pildistamine. Nimelt koostatakse seal järgmisel aastal asetleidva küla aastapäeva puhuks kõigist küla taludest, nende ajaloost, tänapäevast ja inimestest raamatut. Selle jaoks toimuski väike pildistamissessioon ja hiljem veetsime seal lihtsalt mõnusalt aega.


Linnakodus liiguvad asjad väga visalt. Aknapaled ei ole veel valmis ning ega neid enne saagi valmis teha, kui korteriühistu majal väljast vuugivahed ära parandab, kuna praegu lahiseb sealt paduka korral vihma sisse. Tapeedi kiskumine on ka tagatoast alles poolepeal. Hea on see, et osad ümberistutamist vajavad lilled said lõpuks uude potti ja kasvavad jõudsalt. Eks paistab, kuidas asjad seal edasi arenevad.
Selline väike ülevaade siis meie suvest, kuna praegu hakkab õhus juba iga päevaga aina enam sügist tunda andma.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kööginurk: Kodused hakklihapirukad

Kööginurk: Suitsukanapirukas

Kööginurk: Hautatud kalkuni kintsuliha tomatikastmes