Suve tegemised ja sünnipäeva ootus

Paari päeva pärast on siis saabumas "un grand jour" (suur päev), minu sünnipäev. Pidada on seda aga kavas arvatavasti pühapäeval. Peaks hakkama menüüsid kokku panema jne, aga sünnipäeva eelne laiskuseuss takistab. Küll kõik tehtud jõuab minu stiilis viimasel minutil:D
Tegelikult pole ammu kirjutanud ja selle aja jooksul on saanud nii mõndagi teha ja näha ja käia.
Kõigepealt võib mainida, et suvi on olnud küllaltki liikumisrohke - oleme käinud jõudumööda korra nädalas või siis üle nädala tervisejooksu tegemas, samuti rullitamas ja rattaga sõitmas.
Juuli keskel käisime Tallinna merepäevasid uudistamas. Tegime väikese koogisöömise Linnahalli katusel, vaadates merel toimuvat (oli ju meil Ingemariga väike tähtpäev ka). Samuti sai elus esimest korda proovitud kammkarpi ning peaks mainima, et mulle väga maitses. Nüüd ilus karbike mälestusena lauda ehtimas:)
Juuli lõpupoole sai käidud ka maal Tipus, Leili sünnipäeval. Korra käisin jões ujumas ka ära, aga parme oli nii palju, et teistkorda enam vette ei tõmmanud.
Oleme avastanud Ingemariga sooduspakkumissaitide võlud. Korra sai soetatud sealt Armeenia söögikoha Kiššmišš'i voucherid, mille eest käisime seal neljakesi õgimas šašlõkki ja muud niiet ägisesime. Teine leid oli paadi- või vesirattasõit Pirita jõel. Meie vurasime vesirattaga ja nii äge oli, et seda tahaks kunagi kindlasti veel teha. Ja kui ilusad on jõekaldad jõelt vaadatuna, maaliline!
Korra on saanud ka seenele. Käisime kukeseeni otsimas, kuid neid oli veel võrdlemisi vähe, nüüd oleks ehk kindlasti rohkem juba. Oma kukeseenepiruka jaoks vajamineva koguse saime siiski metsast kätte (umb 400g).
Eelmine nädalavahetus põrutasime Ingemariga Kauksi telkima. Ai kui mõnus seal oli. Esiteks oli seal väga vähe rahvast, teiseks pidas ilm ennast ilusti üleval, kolmandaks oli meil kaasas 2kg endatehtud marinaadis imehead šašlõkki, millest me sealolles toitusime - lihtsalt mõnus, rahu ja vaikust ja looduses viibimist ei ületa vahest miski. Käisime ka korra Peipsis ujumas ära, kuigi vesi oli päris päris külm. Õhtul istusime tule ääres ja jõime kuuma teed. NB! telgi üles- ja kokkupanek ei olnud eelmise aasta Prantsuse tripist saadik ununenud ning käis nagu muuseas:)

Saigi viimastest sündmustest väike ülevaade antud. Nüüd siis tulekul sünnipäev ja siis varsti taas kooliralli, mida ma kohe üldse seekord ei oota.

Nägudeni!

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kööginurk: Kodused hakklihapirukad

Kööginurk: Suitsukanapirukas

Kööginurk: Hautatud kalkuni kintsuliha tomatikastmes