Rull, grill, kontsert, lõuna, ida

Aeg lendab nagu linnutiivul, eriti, kui sul on metsikult kiire või kui teed midagi väga mõnusat. Nii ma ei olegi jõudnud siia vahepeal kirjutada, kuigi tehtud on nii mõndagi kirjutamisväärset. Hakkaks pihta sellega, et kuna siin on väga mõnusad ilmad vahepeal olnud, siis sai juba aprilli lõpu poole omale rulluisud jalga topitud ja nendega nats ringi kimatud. Vahepeal sai seda juba Eve vingumisel iga päev tehtud ja viimati sai jälle eile väike ring uisutatud....aga ei päris mõnus on. Paar nädalavahetust tagasi tegime grillimisega ka otsa lahti, kui me Luigel liha ja vorstikesi sussitasime ja pärast kõik ära sõime:) Siin siis mõned pildid:

29. aprill käisime Ingemariga Enrique Iglesiase kontserdil. Algul oli mingi soojendustšikk laval ja siis tuli kuskil kolmveerand tundi või nii Enriquet oodata. Rahvast oli päris palju ja Iglesias oskas päris hästi inimesed käima tõmmata, kutsudes mõndasid lavale, kallistas seal tüüpe ja rääkis nendega juttu, pühendas neile laval laulu jne. Rääkis üldse väga palju, muudkui jutustas ja jutustas. Laulud olid kõik teada tuntud, kas siis pärit tema kullafondist või siis hetkel vägagi leierdatud lood. Nägin seal rahva seas ka paari tuttavat nägu. Niiet kontserdiga võis rahule jääda....ma arvan, et oleksin seda rohkem nautinud, kui ma ei oleks nii väsinud olnud (seljataha oli jäänud paar 4 tunnist ööd õppimise pärast) - mul oli seal sada häda: jalad väsisid ära, palav oli, siis sai õhk otsa ja mul hakkas pea ringi käima ja silme eest virvendama, sellepärast käisime vahepeal väljas värsket õhku hingamas. Pärast kuulasimegi kontserdit saali tagant otsast, sest seal oli õhku. Viimase laulu lõpus tõmbasime kiiresti lesta, et jõuda enne ummikuid minema....vedas.

Muidu ma olen siin vahepeal kõvasti õppimist teinud, et maale minnes ei peaks õppimisest isegi mõtlema ja see täitsa toimis. Kui 30. aprilli õhtul suuna Lõuna-Eestisse võtsime, ei tulnud mingi kool enam mõttessegi. Maal on ikka nii mõnus käia, vaikus, ainult linnulaul igal pool, värske õhk, loodus, päike:) Me jalutasime seal hästi palju ringi (mul hakkas päike täiega näo peale), sõitsime 8-rattalise ATV-ga, mis sõidab vees ka, sellega käisime mägiveiseid vaatamas. Siis sõime seal sašlõkki ja muud head paremat. Laupäeval oli meil plaan minna Ingemariga Öördi järve äärde ja siis veel Viljandisse kursaõele Ragnele külla ning siis sealt juba edasi Idasse, aga asjad ei läinud päris nii nagu me tahtsime. Car trouble. Auto hakkas streikima ja siis kulus suurem osa päevast selle surkimisele (mina sain ka näpud õliseks ja autot lükkasin ka:D). Suri mitu korda teel Öördi järve äärde välja ja lõpuks tõmbasid ühed vastu tulnud inimesed meid oma auto järel Tippu tagasi (järve äärde me ei jõudnud). Ragne juurde me ka ei jõudnud. Tipus oli kari mehi auto ümber ja nad tegid seal midagi nii, et auto jälle töötas, aga mitte kauaks. Hakkasime siis nelja paiku Kohtla-Järvele sõitma, teel sinna suri auto veel paar korda välja, ühe korra täpselt enne ristmikku nii, et pidime auto üle ristmiku lükkama:D Õnneks peale väiksemaid surkimisi töötas auto jälle. Tegime veel ühe vahepeatuse Laiuse linnusevaremetes ja kuskil pool üheksa õhtul jõudsime Kohtla-Järvele. Pühapäeval veetsin pool päeva meestega garaažis ja vaatasin läpakast filme samal ajal, kui nemad autoga mässasid. Tuli välja, et auto kütusepaagis oli mingi sodi ja selle pärast ta surigi koguaeg välja. Pärast läksime Ingemari vanaema sünnipäevale, kus saime head paremat süüa ja jutustasime niisama, päris lõbus oli, aga siis sai kell nii palju, et pidime hakkama Tallinnasse tagasi liikuma (auto töötas nagu valatult). Tagasi jõudsime kuskil 23.30 või nii. Ja siis hiilis juba vaikselt sisse paha mõte, et nüüd saigi see mõnus nädalavahetus läbi ja nüüd hakkab kool ja rabelemine ja rutiin jälle pihta:( Aga noh, mis teha, vahepeal tuleb vaeva ka näha, siis tunduvad teinekord head asjad veel paremad.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kööginurk: Kodused hakklihapirukad

Kööginurk: Suitsukanapirukas

Kööginurk: Hautatud kalkuni kintsuliha tomatikastmes