Uued tuuled

Põhja tuuled on valdavalt asendunud kagu ja loode tuultega, seega kevadet on tunda juba igal sammul. Sellest annavad märku kasvõi oma aiamaalt pärit lumikellukesed vaasis või saabuvate toonekurgede ja muude linnukeste parved ning ka minu veits luuleline ja kohati ilmateadet meenutav algus sellele sissekandele. Ka minul on kevad südames.
Nädalavahetuse veetsin seekord idas (täpsemalt Kohtla-Järvel), kus tähistasime Ingemari ema sünnipäeva. Saabusime sinna juba reede õhtul, et laupäeval varakult toimetama saaks hakata. Läksingi siis meestega garaaži kaasa ja sel ajal, kui nemad autole suvekumme alla venitasid ning autole põhjalikku kevadpuhastust tegid, istusin mina teises autos oma läpaka, i-podi, kommide ja veepudeliga ning tegin koolitükke (imelik, et sellises ebatavalises kohas õppimine sujus üllatavalt hästi ning jõudsin küllaltki palju tehtud). Pärast istusime sünnipäevalauas ja maitsesime Ingemari ema kokakunsti vilju (selle kirjeldamiseks on mul kaks sõna: külluslik ja hõrgutav). Tagasi Tallinnasse jõudsime suht südaöö paiku ja ma olin nii väsinud, et ei tahtnud enam püstigi seista.
Täna külastasid meid tädi Juta ja Björn Rootsimaalt. Ajasime juttu, sõime pitsat, stritslit, jõime veini ja kohvi, vaatasime pilte. Tore oli neid üle tüki aja näha.
Muidu veereb eluke ikka tasapisi. Õpin prantsuse keelt niipalju kui vähegi vaba aega on ja muidu koolis on ka suht palju teoksil. Hakkan ülikooli tuutoriks, selleks aga pean enne koolituse läbima, mille eest antakse ka ainepunkte. Homme lähen kuulama Välisministeeriumisse Läti Prasidendi loengut, eks siis järgmine kord kirjutan, mida tarka ta seal siis jutustas. Millalgi on tulekul ka riigiteadlaste järgmine klubiõhtu, mille teemaks riigireetmine jms. Ühesõnaga on, mida oodata ja millest teile siis järge mööda siin jutustada:)
Kannatust kõigile.....varsti on suvi;)

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kööginurk: Kodused hakklihapirukad

Kööginurk: Suitsukanapirukas

Kööginurk: Hautatud kalkuni kintsuliha tomatikastmes