Viimase aja tegemised

Vahepeal päris kiire olnud, et pole olnud eriti aega siin jahuda, aga heastan selle siis täna. Eelmine nädal oli vastlapäev ja ma võin kindlalt öelda, et see oli parim vastlapäev, mis mul olnud on. Käisime Lauluväljakul trallitamas ja vastlaliugu tegemas. Sealt sai sellise adrenaliinilaksu terveks päevaks, sest mägi oli üsna võimas ja rahvast väga palju. Eriti rets oli jäärada, millest me ka ühe korra auto rehviga alla lasime. Sõit ise oli väga lahe, aga lõppes see suure kokkupõrkega, kui üks suur grupp meile sisse sõitis - minul prillid ja müts lendasid peast, sõrmekondid sinised ja ühel tüdrukul jooksis ninast morssi. Aga olime siiski õnnelikud, et selle ära proovitud saime ja enam sinna ei tikkunud:D Meil läks tegelikult väga õnnelikult, sest näiteks üks mees viidi seal lausa kiirabiga minema. Filmisin seal väikse video ka pärast meie kokkupõrget:)



Pärast poole läksime Ingemariga Jürri, kus saime süüa kõvasti vastlakukleid. Kas polnud mitte ideaalne vastlapäev või mis?
Laupäeval käisime Ingemariga teatris. Jüri klubis etendus Vana baskini teatri etendus Pepsie. Väga hea etendus oli, naerda sai ikka tublisti, no tõsiselt need näitlejad olid ikka super head. Pärast etendust läksime veel poest läbi ja tuli mõte teha tortillasid, mida polnud juba ammu saanud:)
Eile käisin üle pika aja ka latino trennis. Kõik tantsud olid jumala uued, ühe õppisin kohe ära, teise õpin pühapäeval, siis saab ehk omadega jälle järjele. Pühapäeval pidi trenn olema tavalise 1h asemel 1,5h, niiet nalja hakkab saama. Samuti pidi Jane mulle järgmisesse trenni selle video ka tooma, mida meist ükskord filmiti...tahaks seda juba väga näha. Rohkem midagi põnevat siin vahepeal väga juhtunud ei olegi, ikka peab koolis rabelema, õnneks ülejärgmine nädal iseseisva töö nädal (teiste sõnadega vaba nädal), niiet on mida oodata. OK, aitab küll selleks korraks! Päikest kõigile;)

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kööginurk: Kodused hakklihapirukad

Kööginurk: Suitsukanapirukas

Kööginurk: Hautatud kalkuni kintsuliha tomatikastmes